Select Page

Àrea Esportiva - Rehabilitadora

 

 

 

 

 

Aquesta activitat promou l’activitat esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual com a tasca socialitzadora i rehabilitadora. Aquesta finalitat s’aconsegueix amb la realització de tasques al gimnàs i la piscina municipal. A més a més, es promou l’esperit competitiu mitjançant la participació en el Club Esportiu l’Àngel-APASA.

 

 

 

 

Donada la recuperació a Catalunya del rem tradicional, concretament de la modalitat Llaüt Català, i de la forta implantació arreu del territori, l’any 2006 vàrem creure adient apropar aquest esport al col·lectiu d’esportistes discapacitats, facilitant no només la seva integració, sinó donant més eines per al seu benestar i de les seves famílies, ampliant així el ventall d’activitats esportives dels diferents serveis que gestiona APASA.

 

 

 

 

El 23 d’abril de 2008 Apasa i el Club Nàutic Amposta signen un conveni indefinit on es comprometen a facilitar tot allò que sigui necessari per al foment de l’esport del rem a les persones amb discapacitat intel·lectual, a optimitzar recursos, i a annexionar el teixit associatiu local.