Select Page

Llar d'Envelliment

 

 

Durant el primer trimestre del 2012, un dels pisos de la Llar-Residència L’àngel s’adapta per a poder crear una Unitat d’Envelliment, amb 6 places. La intenció és donar un tipus d’assistència més individualitzada, amb flexibilitat horària i on es treballi en estimulació cognitiva i multisensorial per a poder mantenir al màxim les capacitats de cada persona, amb l’objectiu base de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i donar l’oportunitat d’envellir amb el màxim benestar físic i emocional.

 

 

Així doncs, a més de fer accessibles els espais, es crea una sala alternativa al passadís exterior anomenada “Lo Mirador”, amb la intenció de disposar d’un nou espai on poder relaxar-se i gaudir de les relacions amb els companys, així com un espai on oferir sessions individualitzades d’estimulació multisensorial.

El personal, requeridament implicat, treballa per a progressar en el Programa Individual de Suports de cada usuari, on se subratllen una sèrie d’objectius a treballar que fan que la persona sigui “més feliç” i tingui eines per a poder enfrontar-se a nous reptes.

 

 

Es propicia la inclusió social i la màxima autonomia possible treballant perquè destaquen com a persones ciutadanes amb capacitat d’escollir i amb veu, pel que es realitzen diàriament activitats en entorns comunitaris, així com en cap de setmana, sortides i activitats de caràcter lúdic.