Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Privadesa

Informació legal, acceptació i ús

Les presents disposicions regulen l’accés i l’ús del servei del lloc web que l’ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL I DEL DESENVOLUPAMENT DE LA COMARCA DEL MONTSIÀ (en endavant Apasa), posa a disposició dels usuaris, essent el domini apasa.org. (En endavant Web).
En compliment amb el deure d’informació recollida en l’Art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servei a la societat de la informació i del Comerç Electrònic, tot seguit es reflecteixen les següents dades:
Titular del domini: Apasa, amb domicili a l’Avgda. Josep Tarradellas 14-34, d’Amposta (43870 Tarragona), amb CIF. Núm.: G43039346.
La utilització del Web atribueix la condició d’Usuari i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. L’Usuari deu de llegir atentament el present Avís Legal cada cop que accedir a les informacions contingudes al Web, ja que aquest hauria pogut estar sotmès a modificació

apasa.org, proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (en endavant “els continguts”) a Internet, pertanyents a Apasa. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Dita responsabilitat s’estén al registre que fóra necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

En l’esmentat registre l’Usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’Usuari se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer ús diligent i confidencial d’aquesta. L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que Apasa ofereix mitjançant el seu portal.

Política de Privacitat

La teva privacitat i la teva seguretat són importants per a nosaltres. Tot seguit t’expliquem quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquest web. És necessari advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visiten periòdicament. Serà aplicable en el cas que els usuaris decideixin emplenar algun dels formularis on es recullin dades de caràcter personal.

Apasa, ha adequat aquest web a les exigències de la Ley Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), y al Real Decreto 1720/2007, de 21 de desembre conegut com Reglamento de desarrollo de l’LOPD. Acompleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físisques (RGDP), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis a la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable de les teves dades personals

Identitat del responsable: Apasa
CIF: G43039346
Adreça: Avgada. Josep Tarradellas 14-34, d’Amposta (43870 Tarragona).
Correu Electrònic: info@apasa.org
Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i clients”.
Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web, per exemple, per donar resposta a consultes o facilitar-li informació del seu interès sobre els nostres serveis, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Apasa. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Apasa, només com es descriu en l’avís legal i la present política de privacitat.
A Apasa, hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):
Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, adreça i email per respondre als requeriments dels usuaris de Apasa. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment exprés.
Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment exprés amb aquesta política de privacitat.
Categoria de dades
Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i/o contractual, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o sigui imposada com a conseqüència d’una obligació legal o d’un altre tipus.
En cas que l’usuari revoqui el seu consentiment al tractament de les seves dades o exerceixi els drets de cancel·lació o supressió, les seves dades personals es conservaran bloquejats a disposició de l’Administració de Justícia durant els terminis establerts legalment per atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament d’aquests

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Apasa, estem tractant dades personals o no.
Les persones interessades tenen dret a:
• Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
• Sol·licitar la rectificació o supressió
• Sol·licitar la limitació del seu tractament
• Oposar-se al tractament
• Sol·licitar la portabilitat de les dades

L’Usuari i/o Client pot exercir qualsevol dels drets informats en el paràgraf anterior, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic indicant el dret que exercita dirigit a Apasa, a l’adreça info@apasa.org, o bé mitjançant l’enviament d’una carta signada adreçada a Apasa, Avgda. Josep Tarradellas, núm. 14-34, d’Amposta (43870 Tarragona), adjuntant en ambdós casos una còpia del DNI, NIE o passaport i la documentació que, si escau, fonamenti la petició.
S’informa a l’Usuari i/o Client que pot dirigir qualsevol tipus de reclamació en matèria de protecció de dades personals a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es, Autoritat de Control de l’Estat espanyol.

Propietat intel·lectual dels continguts del lloc web

Apasa, per si mateixa, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en aquesta. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb la finalitat de facilitar la informació que els interessats sol·liciten, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’ APASA L’Usuari es compromet a respectar els drets de Propietat intel·lectual i industrial titularitat d’Apasa Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat.

Exempció de responsabilitat pels continguts i serveis prestats

APASA, no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogués ocasionar l’Usuari, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.
APASA, es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu Web.
En cap cas APASA, assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.
APASA, es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.
APASA, podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Seguretat i confidencialitat
APASA, garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients. APASA, garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliàries i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i segons el que establert en la nostra política de privacitat, que han d’haver acceptat en el formulari d’inscripció.