Select Page

2016 - 2020

L’Any 2016, es crea el Pla Estratègic i de Millora de l’entitat per assolir l’etapa de “Calidad” del procés de Qualitat de Plena Inclusión que s’està portant a terme.
Es fa la reforma a la Llar-residència L’Àngel on s’actualitza mobiliari de zones comunes i es canvia part del d’habitacions, gràcies al suport de la Diputació de Tarragona i l’Obra Social La Caixa.
Es signa un conveni de cessió de terrenys amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara per a ubicar el nou Servei de Teràpia Ocupacional.
S’adquireix un nou vehicle adaptat.

Club Esportiu l'Àngel
Acte de signatura de Conveni amb Benestar Social

El 2017, se celebra el 25è aniversari de la Residència Íbera.
S’anomenen diferents Socis de Mèrit, com són la Sra. Pepita Balagué, la Sra. Marga Also i el Sr. Manel Ferré per la seva implicació envers la nostra entitat.
Es realitza un curtmetratge anomenat “Viu la màgia del Nadal” per part de les Llars-residència on els mateixos residents del servei són els actors. Es fa la presentació als Cinemes d’Amposta.

El 2018, l’entitat adquireix un nou immoble per a la creació de futurs serveis al carrer Alacant d’Amposta.
L’Ajuntament d’Amposta cedeix un local al carrer Valladolid, que s’afegeix al local del carrer Europa, 29 on està ubicat una part del Centre d’Educació Especial L’Àngel. Aquesta ampliació representa una millora substancial per al centre.
Una empresa externa a l’entitat assumeix el servei de cuina menjador, encara que es manté l’elaboració dels menús a la cuina del centre.
Es col·labora en FestiCam i l’Obra Social La Caixa on es du a terme l’espectacle “Xarxa Humana-Dreams” juntament a la companyia La Fura dels Baus. Usuaris, famílies i personal dels diferents serveis formen part d’aquesta xarxa.
Apasa rep el Premi Amposta 2017, atorgat pels mitjans de comunicació d’Amposta.

Cartell commemoratiu del 25è Aniversari de d'APASA
Placa President Macià

L’Any 2019, s’inicien les obres de construcció del nou Servei de Teràpia Ocupacional Santa Bàrbara als terrenys cedits per l’Ajuntament d’aquesta localitat.
A l’edifici de la Residència Íbera i CAE L’Àngel s’instal·la un parc solar fotovoltaic per autoconsum.
El Club Esportiu L’Àngel és guardonat als X Premis Nacionals dels Special Olympics de Catalunya.
L’entitat, rep el Premi a la Innovació Social 2018 de la Fundació La Caixa, pel projecte dut a terme conjuntament amb la Fundació Intrass de Valladolid anomenat “El mundo de las Emociones “

El 2020, és un any de pandèmia on es viu un confinament als serveis residencials de l’entitat així com una suspensió d’activitat en els serveis diürns.
Al llarg d’aquest any la prioritat és mantenir el màxim benestar emocional i físic així com el contacte amb les famílies i les relacions interpersonals dels usuaris dels serveis.

Inauguració del les noves instal·lacions del Centre Ocupacional l'Àngel