Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat 22 d’abril vam rebre la visita del Sr. Narcís Casanova, director Comercial de CaixaBank dels territoris de Tarragona i Lleida. Va venir acompanyat per la Sra. Mercè Caballé, directora CaixaBank a les Terres de l’Ebre i tres voluntaris de l’Obra Social La Caixa.
En aquesta trobada van interessar-se per les circumstàncies viscudes el passat any a causa de la pandèmia, així com dels nous projectes a engegar, on l’entitat a la qual representen col·labora econòmicament.
Vicenç, Toni i Fernando, col·laboradors voluntaris a Apasa en diferents serveis i activitats, es van recordar dels usuaris dels serveis residencials, portant-nos un detall en relació amb la propera diada de St. Jordi.
Així mateix, vam aprofitar l’ocasió per a mostrar treballs que realitzen els usuaris del taller ocupacional, fent-los entrega a tall de record de la visita a l’entitat.