Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

 

Un any més APASA es solidaritza amb la Marató, enguany anirà dedicada a la lluita contra la Covid-19. Aquesta situació d’excepcionalitat a causa de la pandèmia que estem vivint i davant de la necessitat urgent d’avançar en la recerca, ens interpel·la directament a mobilitzar-nos i a participar-hi.

Des de la nostra entitat recaptarem fons mitjançant una RIFA SOLIDÀRIA, amb el sorteig de productes oferts per diferents comerços de la Federació de Comerç d’Amposta, on hi podeu trobar butlletes.

El sorteig es celebrarà el proper dimecres 16 de desembre a les 11h a les nostres instal·lacions i en breu publicarem el resultat a la nostra web.

“Aquesta Marató toca a tothom és el lema escollit i és ben cert, perquè ens afecta a tots i totes i a la nostra família, és per això que des de APASA animem a ser solidaris,  col·laboradors i partícips d’aquesta lluita.