Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

 

El dia 1 de juliol vam obrir el Centre Ocupacional L’Àngel i el Centre Ocupacional de Santa Bàrbara amb l’autorització prèvia per part del Departament de Treball, Afers Socials i famílies i també seguint les recomanacions que ens va fer el Departament de Salut i després d’haver presentat els tràmits i protocols oportuns.

Al Centre Ocupacionals de Santa Bàrbara assisteixen 13 usuaris i al Centre Ocupacional de l’Àngel 8. Tots els usuaris han portat la declaració responsable signada pel seu familiar conforme compleixen els requisits necessaris per poder assistir al Centre.

Reben el suport dels professionals per seguir el protocol de les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus: mascareta, distancia de seguretat,  mesura de temperatura corporal, neteja de soles de les sabates, higiene de superfícies i de mans freqüentment.

La majoria d’activitats que realitzen són individualitzades i les poques que fan grupals són mantenint la distancia de seguretat.

Ens hem quedat gratament sorpresos de l’acceptació que han fet de la mascareta i de totes les mesures preventives.

Tots estan molt contents de tornar al Centre i nosaltres de tenir-los i poder donar suport a les famílies que tant ho necessitaven.

represa sto