Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dimecres dia 12 de gener va tenir ocasió l’aniversari de la resident més gran del nostre centre. Ella és Rosa Colomé o Rosita per als que la coneixem del dia a dia.
Rosita és una de les persones que atenem a la residència des dels seus inicis l’any 1992, i aquest aniversari ha estat molt especial, ja que n’ha complert 85.
És per això, que hem volgut dedicar un petit espai per aquesta ocasió i així, poder felicitar-la una vegada més, compartint alguns records de la “festeta” que li vam organitzar.
Al migdia, el seu germà i la seva cunyada (Manolo i Angelita) van venir a felicitar-la i li van portar dos pastissos, moment molt emotiu per tots, pel fet que van poder estar una estona junts, després de tants dies separats a causa de la situació de Covid de la residència. A la tarda, ho va celebrar amb els seus companys d’espai, on va poder obrir el regal, bufar espelmes i menjar els pastissos amb música de fons.

Aniversari Rossita