Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dimecres 22 de juliol l’Auditori de La Unió Filharmònica d’Amposta, va acollir l’Assemblea General Ordinària d’APASA, vam comptar amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, regidors, i també de la regidora de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Anna Mª Panisello.

A l’acte es van prendre les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries, es va fer entrega de la memòria social i econòmica del 2019, es va aprovar l’acta de l’Assemblea anterior i l’estat de comptes.

Manel Pech, adjunt a direcció i director de les Llars va inaugurar l’acte fent un  recorregut visual de la participació en activitats comunitàries de tots els serveis de l’associació durant el 2019, també va destacar les millores fetes als diferents serveis de l’entitat donant prioritat al benestar de les persones ateses. Finalment va fer esmena especial dels companys que ja no estan entre nosaltres.

Tot seguit l’alcalde Adam Tomàs va fer un parlament en el que va manifestar el reconeixement cap a la nostra entitat per tota una trajectòria en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies i va mostrar el suport de l’ajuntament davant els reptes que es presenten.

Després de 20 anys Margarita Also, va deixar la presidència del Club Esportiu l’Àngel i va agafar el càrrec Nati Plana. També va haver relleu en la secretaria amb la incorporació de Maite Lletí en el lloc de Manel Pech.

El Director-gerent de l’entitat, Ignasi Monllau, ens va parlar sobre la situació actual de l’associació i els reptes de futur. Ens va mostrar els balanç econòmic i els comptes de pèrdues i guanys del 2019.

Tot i les dificultats que ens trobem amb l’obertura d’una part de l’escola CEE l’Àngel i del CAE l’Àngel, el director va manifestar el ferm compromís de l’entitat en buscar solucions per donar resposta a una situació de necessitat de les famílies provocada pel tancament dels serveis aquests mesos passats. Va haver unes paraules d’agraïment a la resposta del personal durant aquests mesos per la seva professionalitat, esforç i dedicació per atendre totes les persones.

Per finalitzar, va donar pas a les eleccions de la Junta de Govern que va quedar constituïda de la següent manera:

Presidenta:                  Mercè Barberà Fígols                            

Vice-presidenta:         Mª Teresa Esteller Vericat   

Secretària:                   Mònica Ventura Llambrich        

Tresorer:                      Eusebio Serra Franch                                                               

Vocals:                          Yasmina Montañés Mohamed  

                                       Mª José Fuster Moreso                           

                                       Natividad Claudia Plana Ortiz                                          

                                        Sergi Ferré Bertomeu                              

                                        Juan Luis Valldepérez Vallés

                                        Mª Teresa Forcadell Garcia        

                                        Manuel Pla Farnós

Repres. Ajuntament:  Susanna Sancho Maigí             

                                        Anna Mª Panisello Arasa

Director-gerent:          Ignasi Monllau Mayor

Adjunt a Direcció:      Manel Pech Sola, amb veu i sense vot.

Ass Gral Ord