Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Aquest mes d’octubre des de la Residència Íbera hem reiniciat diferents activitats : el Ball Sensorial ,  la Caninoteràpia , la Hipoteràpia i les Sortides al Cafè. Aquestes 2 últimes destacar que  s’han emprès després de 2 anys i mig que per motiu de la pandèmia no s’havien pogut encara realitzar.
Estem molt contents de que poc a poc tot vagi tornant a la normalitat i de que totes les persones ateses a la residència gaudeixin d’aquestes activitats tant enriquidores .
Totes elles generen un gran benestar emocional : el Ball sensorial  a través de la música , la caninoteràpia mitjançant el gos, la hipoteràpia amb la munta al cavall i les sortides al cafè on gaudeixen d’una estona molt agradable a la comunitat.
Cadascuna d’elles proporcionen un seguit d’experiències sensorials per tenir un millor coneixement del propi cos i del seu entorn.

ACTIVITATS EXTRA RESI IBERA