Select Page

A l’escola hem celebrat Sant Jordi amb diferents activitats. Els alumnes han pogut dur a terme

diferents treballs manuals com: rosa de Sant Jordi, maqueta amb els personatges de la llegenda, punts de llibres, etc. Amb aquests treballs manuals els alumnes han pogut experimentar diferents tècniques plàstiques. També han fet una rosa comestible de llaminadures que els ha agradat molt! A més a més, han realitzat una activitat sensorial on els alumnes han pogut experimentar amb l’olor dels pètals de rosa, escoltant música medieval, observant diferents llibres i tocant diferents textures relacionades amb la festivitat. Tot i que Sant Jordi ha estat en cap de setmana, igualment vam poder anar al mercat municipal a veure la paradeta que els companys del STO van muntar per vendre els articles que fan manualment.

El STO Santa Bàrbara, hem venut Hamma Beads elaborats per nosaltres mateixos, pels carrers de Sant Bàrbara, i al mercat d’Amposta, donant a conèixer el ventall de productes que fem amb il·lusió i originalitat. Moltes gràcies per l’excel·lent rebuda. Al STO l’Àngel, hem realitzat punts de llibre pintats a mà, i també vam ser convidats per la Fundació Diagrama, a participar en el taller de roses de tela, moltes gràcies per deixar-nos formar part. Finalment, els dos STO’s hem participat en el concurs #PoemesDincat, dedicat a Sant Jordi. Moltes gràcies, poetes i poetesses!

A la residència Ibera i el CAE l’Àngel hem dut a terme diferents tallers sensorials adaptats a aquesta festivitat com figures de Sant Jordi de plastilina, dibuixem Sant Jordi a la pissarra, contes sensorials, entre altres. També hem fet una postal per a totes les famílies.

A les Llars l’Àngel i l’Ullal vam confeccionar unes roses amb paper de tovalló, les quals van ser entregades a les famílies.