Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dijous 11 de maig, el Servei de Teràpia Ocupacional L’Àngel i Santa Bàrbara vam participar en la 1a Trobada d’intercanvi d’experiències de serveis d’atenció diürna de l’àmbit de la discapacitat a les Terres de l’Ebre, organitzada per la Regió Social de les Terres de l’Ebre. Conjuntament amb les entitats del territori, la Fundació Mercè Pla i Jeroni Moragas, hem compartit les millors pràctiques, experiències i coneixement dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem.

 

En el nostre cas hem exposat la _Sexoafectivitat com a dret de la persona_ per tal de donar valor al posicionament d’APASA en referència a aquest dret.

 

Agraïm aquest tipus de jornades generant sinergies i nous reptes a partir de la veu de les persones usuàries, famílies, professionals del sector i suport de l’administració.

 

Moltes Gràcies!