Select Page

Arran la rebuda de les subvencions del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Next Generation EU amb un import de 21.028,02 €, s’han realitzat diferents obres i accions als diversos serveis de l’entitat.

En relació a l’accessibilitat i adaptació de les instal·lacions d’Apasa, s’han adaptat les dues cambres d’higiene existents a la Residència Íbera. També s’ha aplicat un tractament sobre paviment de formigó existent per assolir un major grau de fregament (més antilliscant) del paviment de formigó acabat polit del pati. Per altra banda, s’ha fet una acció en relació a l’accessibilitat exterior als serveis d’Apasa, fent una adaptació d’itinerari horitzontal.

Finalment, respecte a la implementació de la sala snoezelen i l’espai exterior multisensorial, s’han afegit elements per afavorir l’accessibilitat comunicativa, cognitiva i l’estimulació sensorial. Concretament, s’ha adquirit material i s’han executat reformes puntuals d’un espai a la planta baixa de l’edifici l’Àngel per convertir-lo en una sala d’estimulació sensorial interior (sala snoezelen), així com l’adaptació d’una àrea exterior propera.

D’aquesta manera, s’han millorat molts espais fent-los més accessibles i, així, millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones ateses a l’entitat.