Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Ahir va tenir lloc la 3a. gala de l’edició de 2022 de la Bona Gent organitzada pel Diari de Tarragona, en la qual APASA va guanyar el 1er. premi en la categoria d’Entitats Socials i Educatives, aquesta iniciativa del Diari de Tarragona, posa en valor les persones i entitats tarragonines que van destacar l’any passat per la seva implicació social, talent, trajectòria i excel·lència educativa.
A l’acte, la Sra. Mercè Barberà, presidenta d’APASA, va mostrar l’agraïment de la nostra entitat envers la societat civil de les Terres de l’Ebre, al nostre personal perquè és el pilar i l’esperit i la força del dia a dia, a les nostres famílies per la seva lluita constant i als veritables protagonistes pels quals estem treballant cada dia, per la seva força i empenta.
Agraïm també, al Sr. Albert Salvadó, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Sr. Adam Tomàs, Alcalde de l’Ajuntament d’Amposta, acompanyat dels regidors, Sr. Ramón Bel i Sra. Susanna Sancho, pel seu suport i implicació.

1r Premi Bona Gent