Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Aquesta setmana passada vam posar punt i final a aquest nou projecte d’estades inclusives iniciat el dia 1 de juliol.
Durant el mes passat, els infants del CEE l’Àngel, han pogut gaudir de diferents activitats de lleure conjuntament amb nens i nenes que han participat a les estades organitzades per diferents entitats del municipi: Agrupació Montsianell, Club Esportiu, Ideat i Tataküa.
Gràcies a aquest innovador projecte s’ha visibilitzat la diversitat existent dins del món del lleure. A més, també ha aportat una sèrie de beneficis a tots els participants.
Els resultats de les enquestes realitzades a les famílies són molt favorables per a aquest nou format d’estades, ja que totes les famílies aposten per aquest nou model inclusiu. A més, valoren amb un 5 les estades dins d’una escala numèrica de l’1 al 5.
Des de l’organització es vol agrair la col·laboració a totes les entitats d’Amposta que han participat, a l’Ajuntament d’Amposta, a la regidoria de Joventut, a APASA, a l’AMPA de l’escola del CEE l’Àngel, a l’equip de practicants d’APESID i a l’equip de monitoratge per fer possible aquest projecte, ja que només treballant conjuntament construirem una societat inclusiva.