Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Al Servei de Teràpia Ocupacional cada cop més ens agrada integrar la tradició de la castanyada amb la festa de Halloween!! Aquest any hem decorat els nostres espais amb manualitats pròpies i ens hem menjat els panellets i moniatos acompanyats de música terrorífica i amb algunes disfresses molt divertides.

A la Residència Ibera i el CAE l’Àngel hem celebrat la castanyada fent diferents tallers sensorials preparats per gaudir d’aquesta tradició.
El dilluns 31 d’octubre vam fer panellets i ens els vam menjar durant la festa que vam fer per la tarda.

Les Llars l’Àngel i l’Ullal vam preparar els productes típics de la castanyada així com: panellets, castanyes i moniatos, i el dia de Tots Sants vam fer un dinar les dues Llars conjuntes

En motiu de la celebració de la Castanyada i el Halloween, al Centre d’Educació Especial l’Àngel vam realitzar diferents activitats:
El dijous 27 d’octubre vam realitzar un seguit d’activitats relacionades amb la temàtica de Halloween. Una temàtica que agrada i motiva molt a l’alumnat. Van fer tallers sensorials i tallers de cuina relacionats amb aquesta temàtica, vam ambientar l’escola, van veure vídeos i fer activitats diverses. També es van disfressar.
El divendres 28 d’octubre per la tarda, vam celebrar la festa de la Castanyada. Qui va voler, es va poder disfressar de castanyers/es i van menjar castanyes, moniatos i els panellets fets per cada alumne/a al llarg de la setmana. Aquest any ja sense restriccions i hem xalat molt ballant!

Castanyada 2022 STO's
CASTANYADA SERVEIS RESIDENCIALS APASA
CASTANYADA CEE