Al Servei de Teràpia Ocupacional cada cop més ens agrada integrar la tradició de la castanyada amb la festa de Halloween!! Aquest any hem decorat els nostres espais amb manualitats pròpies i ens hem menjat els panellets i moniatos acompanyats de música terrorífica i amb algunes disfresses molt divertides.

A la Residència Ibera i el CAE l’Àngel hem celebrat la castanyada fent diferents tallers sensorials preparats per gaudir d’aquesta tradició.
El dilluns 31 d’octubre vam fer panellets i ens els vam menjar durant la festa que vam fer per la tarda.

Les Llars l’Àngel i l’Ullal vam preparar els productes típics de la castanyada així com: panellets, castanyes i moniatos, i el dia de Tots Sants vam fer un dinar les dues Llars conjuntes

En motiu de la celebració de la Castanyada i el Halloween, al Centre d’Educació Especial l’Àngel vam realitzar diferents activitats:
El dijous 27 d’octubre vam realitzar un seguit d’activitats relacionades amb la temàtica de Halloween. Una temàtica que agrada i motiva molt a l’alumnat. Van fer tallers sensorials i tallers de cuina relacionats amb aquesta temàtica, vam ambientar l’escola, van veure vídeos i fer activitats diverses. També es van disfressar.
El divendres 28 d’octubre per la tarda, vam celebrar la festa de la Castanyada. Qui va voler, es va poder disfressar de castanyers/es i van menjar castanyes, moniatos i els panellets fets per cada alumne/a al llarg de la setmana. Aquest any ja sense restriccions i hem xalat molt ballant!

Castanyada 2022 STO's
CASTANYADA SERVEIS RESIDENCIALS APASA
CASTANYADA CEE