Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/apasa.org/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

La setmana del 10 al 14 de maig realitzarem aquest esdeveniment tan esperat per totes les persones ateses en els diferents serveis d’Apasa.

El format d’aquest any l’hem adaptat a  les directrius establertes  per la situació actual de pandèmia. És per aquest motiu que les activitats es realitzaran,  majoritàriament, a partir de les gravacions que els diferents col·laboradors  facilitaran, poden gaudir d’aquesta manera de moltes modalitats esportives, així com d’altres lúdiques i sensorials.  

 Aquest any, com a novetat i  aprofitant les xarxes socials d’Apasa, hem introduït un concurs amb la nostra mascota. En aquest es formularan un seguit de preguntes amb regals,  per als guanyadors, fets pels nois/es de l’entitat.

 Una altra nova iniciativa de les Jornades Esportives ha estat  la vinculació amb el Projecte Emma (campanya per recaptar fons per la investigació del càncer de mama) amb un donatiu de 2 euros per part de tots esportistes, familiars i personal interessat. Per aquesta col·laboració s’adquireix una polsera solidària subvencionada per l’empresa Homàtic que dóna suport a aquest projecte.

 Són molts els col·laboradors que, any rere any, ens ofereixen el seu suport, i que han contribuït a que a dia d’avui estem parlant d’un projecte tan consolidat en l’entitat permetent a les persones ateses, gaudir d’experiències diverses i emocionants a nivell esportiu.

Aquests organismes, entitats i clubs són:

 1. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
 2. Departament d’Educació
 3. Diputació de Tarragona
 4. Consell Comarcal del Montsià
 5. Ajuntament de la Ràpita
 6. Ajuntament d’Amposta
 7. Ajuntament de Santa Bàrbara
 8. BBVA
 9. Obra Social “La Caixa”
 10. Associació de Voluntaris de “La Caixa”
 11. Quickdance
 12. Club Futbol Amposta
 13. Paleotraining Delta
 14. Escola de dansa Jacqueline Biosca
 15. Fit&Habit
 16. Handbol
 17. Pixpress
 18. L’Aixolet Som Cuina
 19. Rètols Ubaldo
 20. Club Bàsquet Amposta
 21. Federació Catalana de Basquet
 22. Special Olympics Catalunya
 23. Gran Penya Espanyolista RCD Espanyol
 24. Federació ACELL
 25. Homàtic