Finalitzades les 17s JORNADES ESPORTIVES superadmin 17 de maig de 2022

Finalitzades les 17s JORNADES ESPORTIVES

El divendres vam donar el tret final a una setmana plena d’emocions. Feia dos anys que ens havíem vist obligats a parar-ho tot, fent activitats online i a les nostres cases.
Quines ganes teníem de poder divertir-nos junts. Hem fet moltíssimes activitats, adaptant-nos a cada persona i a les seves necessitats amb un únic objectiu, passar-nos-ho molt bé. I podem dir que ho hem aconseguit. 
Després de l’entrega de medalles i detalls a les persones ateses a l’entitat i als col·laboradors algunes noies i nois de l’escola i el taller van dirigir unes paraules. Per acabar la festa, vam ballar amb un grup de l’Ocupacional de Santa Bàrbara.
No vam poder comptar amb la participació dels esportistes que resideixen a la Llar l’Ullal degut a un brot de COVID, però van obtenir el merescut reconeixement per haver participat tot i haver estat aïllats.
No podem deixar d’agraïr a totes les entitats, clubs i persones que han fet possibles aquests dies, sigui deixant-nos espais, material, participant o guiant activitats. Gràcies, ja formeu part de la família APASA. 

CLOENDA JORNADES ESPORTIVES 2022