Apasa, Present a les XI Jornades Científiques Internacionals d’Investigació Sobre Persones amb Discapacitat Intel·lectual superadmin 17 de març de 2022

Apasa, Present a les XI Jornades Científiques Internacionals d’Investigació Sobre Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Durant el 16, 17 i 18 de març se celebren a Salamanca les XI Jornades Científiques Internacionals d’Investigació sobre Persones amb Discapacitat Intel·lectual titulades “Calidad de vida y Apoyos: El Poder de la Evidencia” organitzades per INICO (Instituto Universitario de Integración en la Comunidad) junt amb la Universitat de Salamanca.
Apasa, representada per Bea Jarque, directora y psicòloga a les llars-residències, ha participat en una de les comunicacions presentant el simposi “El rol de los profesionales en entornos residenciales. Mitos y realidades” juntament amb el Dr. Ramon Novell, psiquiatre i assessor de l’entitat, i amb Clara Clos, representant de la Fundació Pere Mitjans.
Aquesta ponència mostra les possibilitats i el treball diari en la nostra entitat respecte al paper actiu de les persones residents a la comunitat així com la importància del rol del professional en la intervenció en les persones que atenem.
Dues professionals de l’entitat han pogut gaudir d’aquestes jornades amb el propòsit d’aprendre eines i conèixer noves experiències d’altres entitats i professionals referents en el nostre àmbit.

Jornade Internacionals Salamanca