Loteria de NADAL superadmin 19 d'abril de 2024
APASA
Loteria de NADAL

Contribueix al nostre compromís d’oferir suport i oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la compra de loteria de Nadal. Cada participació que adquireixis no només et brinda l’oportunitat de guanyar grans premis, sinó que també contribueix directament al finançament dels nostres programes i serveis essencials. Amb cada participació que compres, estàs fent possible el nostre treball diari per promoure la inclusió, l’educació i el benestar de la nostra comunitat. Uneix-te a nosaltres en la nostra missió i compra ara la teva loteria de Nadal. Gràcies per la teva generositat i suport continu.

Sorteig extraordinari de nadal: 1 butlleta = 5€

PARTICIPACIÓ LOTERIA= 4€
DONATIU= 1€


    1. Euros de lotería


    2. Dades de contacte

    CIF/NIF:


    3. La teva adreça

    (Per desgravar els teus donatius a la teva pròxima declaració de la renda o impost de societats, necessitem la teva adreça postal i el teu NIF o CIF)



    Un cop cliquis a enviar seràs redirigit/da al TPV Virtual on podràs fer el pagament de forma immediata. El pagament es farà mitjançant
    plataforma de pagament segur amb targeta de crèdit o dèbit. APASA es posarà en contacte amb tu per entregar la loteria comprada tan aviat com sigui possible.
    Moltes gràcies!

    Amb aquesta butlleta del Sorteig extraordinari de Nadal, jugues i ajudes.
    Aquests diners es destinaran també als nostres programes i Projectes Socials