}
+34 977 704 636 info@apasa.org

La setmana passada a la Residència Íbera i CAE l’Àngel vam donar el tret de sortida a les festes de Carnaval amb la celebració del Dijous Gras, Jarder o Llarder! Com marca la tradició, aquest dia és costum celebrar àpats que tenen com a protagonista els ous amb la carn, i és per això que pel matí vam sortir al parc de Xiribecs i per la tarda després d’haver fet gana amb els jocs tradicionals, vam berenar un entrepà de truita espectacular!
L’endemà, els vaqueros, els mimos, els pirates, els pallassos, els extraterrestres i els picapiedra van gaudir tots junts de la festa del Carnaval amb una rua plena de somriures i diversió per les nostres instal·lacions exteriors. Els més marxosos van optar per ballar amb la música de Carnaval i vam finalitzar la jornada amb un excel·lent berenar.
Com no ens volíem perdre la comparsa dels nostres companys de les llars a la Rua de Carnaval d’Amposta del dissabte 22 de febrer, un grupet de residents vam sortir per posar-nos a primera línia i gaudir amb ells de tot el que havien assajat, i que bé que ho van fer! Les nostres felicitacions!

 Resi_Cae Carnaval2020