Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

La setmana del 27 al 31 de gener, l’Escola, va realitzar diferents activitats per treballar el dia de la PAU i la no-violència que es celebra el dia 30 de gener. Part de l’alumnat va realitzar una activitat compartida amb l’escola 21 d’Abril de l’Aldea on es van dur a terme diversos tallers (hort, manualitats, taller de cuina, pintada de mural) i l’activitat va finalitzar amb un ball conjunt on la temàtica a commemorar va ser la relació d’amistat. Des de l’Escola estem molt agraïts de poder compartir aquest tipus d’activitats amb altres centres.
També vam treballar sobre la vida del personatge M. Gandhi i la relació amb la pau com també la no violència. Vam realitzar un collar i una paloma de la pau missatgera. Finalment vam treballar un conte sensorial de la pau.
Una frase representativa de Gandhi i que ens ha marcat ha estat la següent: Si vols canviar el món, canvia’t a tu mateix!

Setmana de la Pau a l'Escola