Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Les festes de Nadal sempre són benvingudes a la nostra Residència. Som coneixedores que durant aquests dies els nostres residents viuen moments d’il·lusió i emoció a flor de pell. És per això, que posem tota la nostra dedicació sent el resultat, molt gratificant.
Per donar el tret de sortida al Nadal, vam anar a veure l’enllumenat dels carrers d’Amposta. Els colors, les llums i la decoració ens van encantar.
El 22 de desembre, ens va visitar la Coral Aquae de la Unió Filharmònica d’Amposta per fer-nos un tastet de nadales per escalfar l’ambient.
Dos dies després, el 24 de desembre, com és tradició a arreu del món va venir el pare i la mare Noel per repartir molta il·lusió, i vaja si ho vam gaudir!!! Gràcies a la xocolatada i les Galetes de Nadal decorades pels nostres residents vam esperar la Nit Bona més dolçament.
Si us esteu preguntant com vam celebrar Cap d’Any, us ho expliquem! Ens vam preparar amb les millor gales i vam acudir al Guateque amb mojito/pinya colada sense alcohol + música disco + cotillón, combinació perfecta!
Després d’uns dies recuperant-nos de la festa, vam aprofitar per decorar els Tortells de Reis sense oblidar-nos ni una corona. Ara sí que ja ho teníem tot per rebre als 3 Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus regals!!
Per acabar voldríem agrair la col·laboració de la Coral Aquae, la Creu Roja i com no, la implicació de tot el personal del nostre servei que han fet possible celebrar aquests moments tant entranyables.

Nadal 19 Resi CAE