Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat 17 de desembre vàrem participar en el VII Fòrum de Trobada d’Empreses de l’Institut Montsià, organitzades per l’Institut Montsià. L’objectiu d’aquest Fòrum és ser el punt de trobada més important entre l’alumnat d’aquest Centre i les empreses de les nostres comarques.
Hi van assistir els nostres tècnics: Carme Becerra (RRHH) i Mònica Aresté (Psicòloga) del servei de Residència i Centre d’Atenció Especialitzada l’Àngel.
La Trobada va consistir en dues parts, en la primera les empreses vam exposar a l’alumnat les característiques del nostre funcionament i les necessitats del món laboral, donant-se un clima de confiança entre les dues parts resolent els dubtes plantejats per part dels alumnes. Seguidament es va fer una dinàmica grupal amb la participació de tots els agents implicats. I la segona part va ser un dinar networking en el que gràcies a la implicació de tots els assistents, vam compartir informació (detecció de necessitats, aspectes a millorar i aspectes innovadors), sent una reunió molt gratificant i aconseguint l’objectiu marcat.
Va ser una experiència molt positiva i volem mostrar el nostre agraïment a l’Institut Montsià i al seu Director, Carles Añó, per la seva invitació.