Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Com cada any, des de la nostra entitat participem en la recaptació de fons per a la Marató de TV3, que enguany està encarada a les malalties minoritàries.
Així doncs, els nois i noies del Centre Ocupacional Santa Bàrbara, van anar pels municipis d’Amposta i Santa Bàrbara venent imants, llibretes, pots artesanals, decoració nadalenca… amb un preu simbòlic per a les donacions. Així mateix, a Santa Bàrbara, el grupet de nois i noies que van anar a vendre, van ser entrevistats per la Plana Ràdio, i es pot visualitzar l’entrevista al seu Facebook.
Pel que fa als usuaris del Centre Ocupacional l’Àngel, van muntar una paradeta davant la porta del servei, on també es venien postals, bombons, decoracions nadalenques… entre d’altres coses.
Des del Centre d’Educació Especial l’Àngel durant aquesta setmana els alumnes han estat venent tires per a la rifa del sorteig de 27 premis. També han fet un Castell Solidari amb la frase “Minories = Majoria”.

La Marató