Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Arriba l’estiu, i per a les llars l’Àngel i l’Ullal d’Apasa, és temps de vacances. Aprofitem tot el mes d’agost per a fer diferents activitats d’oci, temps lleure i també de participació a la comunitat. 

Aquest estiu ens ha visitat la Unitat Canina K9 de la Policia Local d’Amposta, vam visitar els pobles veïns aprofitant les festes majors, com : Sant Carles de la Ràpita, la cursa de cavalls de la Sénia… Vam anar a Món Natura, on ens van explicar moltes curiositats de la nostra Terra, la tècnica de pesca, les aus que habiten etc.

Per als nois, una de les coses més importants són les Festes Majors, des de la rebuda dels Dolçainers en el repartiment del panoli, l’arribada del bou, assistir totes les tardes als bous (on l’Ajuntament d’Amposta habilita una carreta adaptada per a nosaltres), el concurs de camisetes, la festa solidària en benefici d’APASA, i com no, poder formar part de la gran festa que ens van convidar els membres de la Penya Bou Cerril d’Amposta que celebren les penyes taurines, fent-nos partícips en la desencaixonada del bou cerril. Fins i tot ens va gravar el canal Movistar + .

L’aigua també ha format una part important en les nostres activitats, així com anar a la piscina de Masdenverge, les festes de l’aigua a la terrassa de la llar l’Àngel i per a acomiadar l’estiu vam anar al Complex Bahia Mar a dinar i fer una experiència ben snozelen. D’aquest caire, també hem realitzat diverses activitats d’estimulació multisensorial. Destacar la que es va desenvolupar als Ullals de Baltasar, en plena natura.

Han sigut uns dies molt intensos i aprofitats!!!!