Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/empatic2/public_html/apasa.org/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 10
}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Des de la nostra entitat us volem presentar la Campanya del Nadal Solidari, que es durà a terme durant aquestes dates nadalenques a la ciutat d’Amposta.
Aquest projecte proposat per Caixabank i amb la col·laboració de la Federació de Comerç d’Amposta i l’Ajuntament d’Amposta, consisteix a destinar un euro per cada 30 euros de compra en algun establiment o botiga del municipi. Aquesta campanya solidària comença avui i es mantindrà fins al pròxim 5 de gener del 2020.
Els diners que es recaptaran en aquesta iniciativa es destinaran a la compra d’un vehicle adaptat per a la nostra entitat, per millorar la qualitat del transport als nostres usuaris.
Des d’APASA volem agrair a Caixabank i a la col·laboració de la Federació de Comerç i a l’Ajuntament d’Amposta, per fer possible aquesta campanya!!!