}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Des de fa un any, al Centre Ocupacional de Santa Bàrbara, hem anat incorporant una tasca nova. Realitzem figures amb una mena de mini cilindres de plàstic, anomenats “Hama Beads”.
En aquesta tasca són partícips la majoria d’usuaris d’aquest servei, ja que passa per diversos processos. El primer pas és triar els colors. Aquests arriben tots barrejats i els usuaris els han de seleccionar. Aquí treballen l’atenció.
Llavors ja podem passar a fer les formes, utilitzant un model com a referència. Mitjançant una base i amb l’ajuda d’unes pinces van copiant un dibuix punt a punt. Aquí treballen l’atenció, la psicomotricitat fina i el càlcul.
Durant aquest any que portem realitzant aquesta tasca, hem pogut fer molta varietat de dibuixos, dels quals el producte estrella ha estat l’imant de nevera.
Hem realitzat tant encàrrecs per a batejos, comunions i bodes, com també postals de Nadal, elements decoratius per a l’arbre, roses i dracs per a Sant Jordi, etc.
La diversitat de mides i colors que ofereix aquest producte, els permet despertar la seva creativitat realitzant algun model únic. Com ha estat el nostre drac de Sant Jordi.
Com que aquesta tasca ha anat progressant, hem arribat al punt de realitzar un catàleg. En aquest es pot veure la varietat de productes que elaborem.