}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dia 4 d’abril va tenir lloc l’entrega dels Premis la Caixa a la Innovació Social al CaixaForum de Madrid. APASA ha estat una de les deu premiades, entre els més de  460 projectes presentats, pel projecte: EL MON DE LES EMOCIONS : Programa de Mindfulness i estimulació sensorial tipus Snoezelen mitjançant realitat virtual, per al suport psicosocial a persones en cures pal·liatives o final de vida. Aquest projecte s’està realitzant conjuntament amb la Fundació INTRAS de Valladolid , amb el suport tècnic de la Universitat de Valladolid i amb la col·laboració de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa i de l’Hospital Los Montalvos de Salamanca.

El projecte representa l’aplicació de noves tecnologies per a millorar la qualitat de vida de persones en cures pal·liatives o al final de la vida.

L’acte va comptar amb la presència de la Sra. María Luisa Carcedo Ministra de Sanidad, Consumo y Bienestar Social i del Sr. Jaume Giró, Director General de la Fundació Bancària la Caixa. El premi està dotat en 15.000€.