}
+34 977 704 636 info@apasa.org

A l’escola celebrem la Festa de Carnestoltes.
El passat dimecres 27 de febrer vam celebrar la festa de Carnestoltes . Vam realitzar una rua pel Parc dels Xiribecs amenitzada pel grup Batukeem, i després, vam gaudir del berenar que ens va preparar l’AMPA mentre escoltàvem música i ballàvem.
Ho vam passar súper bé!!
Moltes gràcies a l’AMPA i a al grup BATUKEM per la seva col·laboració.

Carnaval al CAE l’Àngel i a la Residència Íbera
Disfresses, música, menjar i gresca han estat el que més ha abundat al llarg d’aquesta setmana al nostre servei. De fet, no hem parat de riure i assaborir cadascuna de les activitats. Durant 7 dies, ja que un dia se’ns queda curt, hem pogut participar d’aquesta festivitat alternant les diferents activitats habituals amb les pròpies de Carnaval: la capsa màgica, les màscares sensorials, fem l’animal! … Han estat només tres d’aquestes. També hem estat al parc dels Xiribecs menjant coca de llardons pel dijous gras. I finalment, tots junts, hem fet la cloenda amb una gran festa on hem fet xocolatada!
Esperem repetir-ho el proper any! Moltes gràcies!!!

Carnaval a les Llars
Enguany, per 3er any consecutiu les llars l’Àngel i l’Ullal d’Apasa vam participar de manera activa en el carnaval d’Amposta 2019.
Fa mesos que estem treballant amb el carnaval. Per mitjà de l’assemblea i vot popular vam escollir la disfressa d’autos de xoc, durant les tardes hem assajat la coreografia, hem confeccionat la disfressa nosaltres mateixos i hem passat unes tardes molt agradables juntament amb els dos Llars i tot el personal i voluntaris que han col•laborat. També vam rebre la visita del rei i la reina de carnestoltes i fins i tot vam sortir a la televisió. El dissabte dia 2 de Març vam sortir a la rua de carnaval, vam sopar al pavelló 1 d’octubre i posteriorment vam assistir al carnaval solidari en benefici d’Apasa, no ens perdem cap festa!!!
Per acomiadar-nos el carnaval 2019 vam anar a l’enterrament de la sardina!!
Ara hem de buscar un dia per a degustar el pernil que ens va lliurar l’Ajuntament d’Amposta per participar i actualment ja estem pensant en la disfressa per a l’any vinent…