}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Avui 15 de juny, s’ha realitzat per primer cop un entrenament de bàsquet a càrrec de la Federació Catalana de Bàsquet amb la col·laboració del club Bàsquet Amposta i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Amposta i l’Associació de Voluntaris de l’Obra social La Caixa a les Terres de l’Ebre i amb el suport de Specials Olímpics Catalunya i l’ACELL per als esportistes dels diferents serveis d’APASA.
Durant l’entrenament que han consistit en diferents etapes d’adaptació i pràctica del bàsquet, i també s’ha realitzat un esmorzar saludable a base de fruita i al finalitzat s’ha fet entrega d’una bossa amb diferent material de la Fundació Barça.
Aquest acte té com a finalitat promocionar l’esport inclusiu i ha estat una experiència molt positiva amb moltes ganes de torna a repetir.
Volem agrair la col·laboració i implicació de tot el personal de l’entitat i de la Federació Catalana de Bàsquet, Club Bàsquet Amposta i la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Amposta que han fet realitat aquest projecte.