}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El proper 11 d’octubre arriba la V edició del FesticAM, el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Amposta i l’EtcA (l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta).
Aquesta nova edició compta amb un projecte pioner a tot el territori encapçalat per la companyia més internacional que tenim al país com és la Fura dels Baus. L’entitat protagonista és APASA i el projecte compta amb la col·laboració i la participació de diverses entitats i col·lectius artístics de la ciutat fent realitat un projecte comunitari, inclusiu i escènic.
El projecte s’anomena DREAMS- XARXA HUMANA proposem un espectacle amb la finalitat de posar en escena un element lúdic i terapèutic gràcies al treball en equip entre persones amb necessitats especials i els seus terapeutes, establint un vincle emocional i de proximitat en un entorn diferent i únic. És realitzarà l’11 d’octubre al Parc dels Xiribechs d’Amposta a les 22h.
Per tal de dur a terme aquest projecte necessitem 21 persones amb discapacitat intel·lectual majors de 16 anys i 21 monitors o familiars , que vulguin elevar-se i realitzar una coreografia durant 15 minuts .
Esperem que us entusiasmi la proposta d’aquesta XARXA HUMANA de la mà de la Fura dels Baus, APASA i FesticAM.