}
+34 977 704 636 info@apasa.org

La setmana del 7 a l’11 de maig es van realitzar les XIIIes Jornades Esportives d’APASA, en les quals van participar les 160 persones ateses a l’entitat.
Els esports proposats durant aquesta setmana esportiva van ser els que ja hem anat fent en aquestes darreres convocatòries: futbol, bàsquet, petanca, bitlles, natació, vela, atletisme, aquagym, paleotraining, spinning, caninoteràpia, equinoteràpia, psicomotricitat, futbolNet, twirling, diferents tipus de dansa i tallers per estimular els sentits.
Aquest any vam tenir modalitats noves com el zumba, teatre i circ i pàdel. També destacar que, aquest any, la presentació de la Cloenda de les XIII Jornades Esportives va anar a càrrec dels usuaris.
El lloc on es van realitzar van ser les instal·lacions esportives municipals d’Amposta i clubs i entitats privades corresponents a cada esport: Camp de futbol, Pavelló d’esports, Piscina, Pista d’atletisme municipal, sala Paleotraining Delta, Complex Esportiu Bahia Mar, Escola de dansa Jacqueline Biosca, Quick Dance, instal·lacions esportives de Santa Bàrbara i al Club Nàutic de St.Carles de la Ràpita.
Per portar a terme tota aquesta setmana dedicada a l’esport l’entitat va comptar amb la col·laboració i suport de les institucions i empreses següents: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Departament d’Ensenyament, Consell Comarcal del Montsià, Ajuntament d’Amposta, Ajuntament de Santa Bàrbara, BBVA, Diputació de Tarragona, Quick Dance, Institut Montsià, Club Esportiu Dinàmics, Publicenter, Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita, Paleotraining Delta, Aquagym Carme Sànchez, Escola de dansa Jacqueline Biosca, FM boutique del billar, Federació d’Associacions d’Entitats Amposta, Club de Futbol Amposta, Complex Esportiu Bahia Mar, Etca. Escola de teatre i circ d’Amposta, Futbol Net, Club de Twirling (Ajuntament Santa Bàrbara), Gimnàs municipal (Ajuntament Santa Bàrbara) i Takoda.
Des d’APASA volem destacar i agrair a tots el voluntaris que han fet que aquestes XIII Jornades Esportives fossin una realitat. 35 voluntaris- col·laboradors del CFGM d’APESID que, aquest any, han incorporat les Jornades Esportives en el seu marc d’estudis. 20 voluntaris professionals d’APASA i 6 voluntaris que col·laboren habitualment amb l’Entitat.
Per tretzè any consecutiu els nostres esportistes ens han demostrat que són capaços d’arribar a aconseguir qualsevol repte que es proposin, però sempre gaudint al màxim, l’acte va finalitzar amb un berenar per a tots els campions, voluntaris i famílies.