}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dimecres, 11 d’abril, diferents serveis d’Apasa van rebre la visita de cinc voluntaris de l’Obra Social La Caixa. A cadascun dels serveis van col·laborar en la realització de diverses activitats, facilitant la seua realització en molts casos, ja que el paper del voluntariat enriqueix i possibilita el nostre dia a dia.
Un dels voluntaris, al servei de CAE i residència, va col·laborar en dur a terme dues sessions Snoezelen amb dos dels nois del grup Mart. El centre ocupacional va programar una tarda de jocs d’estimulació cognitiva. Es van fer 5 grups de nois. Els monitors i voluntaris es van repartir entre els diferents grups amb la finalitat de passar una tarda divertida i diferent, sense deixar de banda l’estimulació de les funcions cognitives. Així, el paper dels voluntaris fou donar suport i oferir estratègies per a participar-hi, dinamitzant els entorns. Finalment, a la llar-residència van estar dos voluntaris més. Aquests van compartir amb els nois de la Llar d’envelliment, veient desenvolupar una de les activitats lligades a la reminiscència i l’aportació de benestar emocional. Així mateix, també se’ls van mostrar les instal·lacions com explicar la dinàmica diària.
Vam rebre la visita del Sr.Manel Martin Rubinat l Director Comercial de la zona de Tarragona i Lleida de Caixa Bank I la Sra. Mercè Caballé , Delegada de l’Àrea d’Amposta de Caixa-Bank, que van visitar la unitat d’Envelliment i es van interessats pels projectes futurs de la nostra entitat.
Per a finalitzar, el programa de voluntariat de l’Obra Social La Caixa també va participar en el desenvolupament del Campionat de Natació a Amposta organitzat per la nostra entitat el passat diumenge 15 d’abril. Aprofitem la possibilitat per a mostrar el nostre agraïment, per la seua disposició de mans i ajuda així com per les actituds i respecte dels seus voluntaris, que han fet, una vegada més, que aquest campionat sigui un èxit.