}
+34 977 704 636 info@apasa.org

Tots en alguna vegada ens hem trobat en alguna situació en la que hem hagut d’auxiliar a alguna persona ja sigui per ennuegament, crisis epilèptiques o accident de trànsit… a un familiar o desconegut i, potser hem tingut la sensació de no haver estat a l’altura.
Amb la finalitat de donar resposta a les necessitats dels nostres usuaris i de millorar la tasca diària, personal d’atenció directa d’APASA, en concret 26 participants, els dies 9 i 10 d’abril han rebut formació de primers auxilis a càrrec de Javier Díaz-Maroto López de l’empresa IPE FORMACION, bomber i instructor en cursos de formació en suport vital bàsic i prevenció i extinció d’incendis.
Tots podem ser aquella persona que necessiti l’ajuda, cal estar preparats. El no saber com actuar, pot portar grans conseqüències. El temps és molt important per a tots, i la nostra actuació ha de ser ràpida i eficient.
A més a més el formador també va realitzar una xerrada a 14 alumnes de l’escola sobre seguretat a la llar. Els va explicar quines mesures de seguretat s’han de prendre davant d’un incendi, els va donar diferents consells per a evitar accidents a la llar i com respondre davant d’aquests. Va ser molt interessant i van aprendre molt.
Per acomiadar-lo el vam obsequiar amb un detall de patchwork realitzat pels usuaris d’APASA que es va emportar al parc de bombers d’Alcorcón.