}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat dissabte dia 9 de desembre a les 22 hores va tenir lloc a la Unió Filharmònica d’Amposta el Festival Amposta amb Cor. El Festival, iniciativa de l’Ajuntament d’Amposta, aquest any ha estat en benefici de la Residència Ibera. Dintre del marc dels diferents actes organitzats al llarg del 2017 i com a celebració del XXVè aniversari d’aquest servei, es va realitzar aquest concert amb la finalitat que els seus beneficis vagin destinats a millorar les instal·lacions de la Residència.

El Festival fou un èxit de públic, l’Auditori de la Unió Filharmònica estava pràcticament ple. Destacar la bonica actuació del grup local En&Ton que van delitar amb la seva música i les seves lletres a tots els assistents. També el concert intimista del cantautor de les Terres de l’Ebre Joan Rovira. Rovira, amb la seva guitarra, ens va interpretar els seus temes coneguts així com l’estrena d’algun tema nou.

Els membres de la Comissió organitzadora dels actes del XXVè aniversari de la Residència Ibera volen agrair a tothom que ha fet possible aquest festival: Ajuntament d‘Amposta, Unió Filharmònica, tot el públic que ha col·laborat amb l’esdeveniment, i de forma molt especial agrair als artistes (Eny&Ton i Joan Rovira) la seva actuació desinteressada a benefici de la Residència Ibera.