}
+34 977 704 636 info@apasa.org

El passat divendres 27 d’octubre es va celebrar a l’Auditori d’Amposta la Gala de l’Esport Ampostí, on es van premiar als esportistes i entitats durant la temporada 2016-17
Enguany es va crear el “Premi a l’Esport Adaptat” on van participar els següents esportistes del nostre Club pels seus èxits durant la temporada anterior: JOSEP PICOT, DAVID PICOT, ARANTXA HERRAIZ, JOSEFA ELVIRA TORNE , Ma JOSE MELICH, SUNNI VERDIELL, ANA FOZ, IVAN QUESADA conjuntament amb altres esportistes d’altres entitats essent escollit l’esportista ARANTXA HERRAIZ LORENTE del nostre club.
També durant la Gala es va fer una menció especial a J.F. ADVOCATS com a espònsor per la seva trajectòria de suport envers el nostre Club.
El nostre Club va ser reconegut a la millor iniciativa esport i salut amb la presentació del concepte Halliwick com a eina per a millorar la salut i la condició física de les persones ateses als serveis d’Apasa en el medi aquàtic.

Des d’aquí volem felicitar a tots els esportistes i a J.F. ADVOCATS per la tasca realitzada i a encoratjar-los a continuar endavant.